top of page

HISTÒRIA

Diuen que quan algú mor, algú neix. Doncs vam tindre la possibilitat de nèixer després de la desaparició d'una franquicia nacional de missatgeria establerta a Calella als anys 90. Des del primer moment, ens vam donar a conèixer com a Transalonso,
i es va establir un esperit de superació i una transmissió de confiança a uns clients que necessitàven no quedar-se penjats després d'anys amb un tarannà diari d'un proveïdor de transports locals i provincials, que molts dels quals eren laboratoris, farmacèutics, hospitals i festivals de la comarca. El passat 2019, vam celebrar els primers 20 anys junts!

En Raúl és el fundador de l'empresa, porta molts anys treballant el nostre model i sempre troba la manera per fer més còmode cada servei. I per això, va rebre un emocionant homenatge a Palafolls, 

el passat any 2022, per la seva trajectòria de 40 anys al volant. MOLTÍSSIMES GRÀCIES personal i professionalment!

Doncs tot això passa a la història, i Transalonso Servei urgent, es rebateja com:

TRANSALONSO, THE LAB TRANSPORTER, per l'especialització en el transport d'ens i d'indústries farmacèutiques, laboratoris i hospitalaris.

 

24 anys després, en Marcos ascendeix a CEO i compta amb una mà dreta com és l'Ezequiel, un altre membre familiar, així que ens mantenim com empresa familiar. I com a novetat, establirà la seva seu fiscal a Pineda de mar.

bottom of page